2.09.2007 г., 12:53 ч.

За последен път 

  Поезия
614 0 6
За последен път ти докосвам косите
и се моля дано да е сън,
но защо са истински сълзите
и всичко реално е вън?

За последен път ти докосвам устните
и се моля сън да е пак,
но очите ти тъжно ме гледат
в тях личи и обич, и мрак.

За последен път гледам лика ти
и се моля - дано да е сън.
Няма го, весел, смеха ти,
като чуден, приказен звън.

Но оставаш в мене завинаги
моя щастлива звезда...
да топлиш с надежда сърцето ми -
моя реална мечта.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??