11.05.2019 г., 15:04 ч.

За последен път 

  Поезия » Любовна
428 2 2

За последен път отваря се вратата.

Догаря огънят, запалената свещ.

За последен път протягам си ръката,

своята да подадеш...

Последен шанс или последно сбогом?

Решение изцяло в теб...

Живота ни въртящ се без посока,

време е да сложим в ред...

Недоизказаните мисли,

дано превърнем в думи!

И сърцата ни да станат чисти,

от пронизалите ни куршуми...

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??