17.02.2007 г., 7:29 ч.

За радостите от живота... 

  Поезия
670 0 0
Хубаво е, знаеш,
вечер тихо да мечтаеш.
Към спомените хубави да се връщаш - 
с радост ти да се обгръщаш.

Казваш, че си отчаян,
от черни мисли омаян.
За какво толкова ти пука -
бързо махай ги оттука.

Спомни си за всичко хубаво,
преживей го отново.
Не си мисли за гадости
а се фокусирай върху всички радости.

И ти става хубаво и топло,
че живял си страхотно.
Трябва да повярваш,
че ще има на какво да се радваш.

На хората любими,
няма препятствия непреодолими,
които могат да ви разделят.
Защо ли... защото те обичат!

Всички малки жестове,
изразяващи любов.
Хубаво е да живееш,
за още радост да копнееш.

Живей си хубавия живот:
отмина вече тъжния период.
Радвай се, лудей... бъди щастлив...
а не тъжен и умислен.

Животът е хубав, усмихни се...
и знай, че ще намериш радост!

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??