19.08.2005 г., 9:50 ч.

За сбогом 

  Поезия
864 0 1

При теб ще се завръщам всеки път

Щом за мен ти нещо си припомниш

За мен в сърцето ти ще има кът

Където като ме повикаш аз ще дойда.

 

Ще те окъпя в лунна светлина

Ще те прегърна с пролетния вятър

Ще те докосна с огнена ръка

За мен ти да си помислиш само!

 

Ще те окича с есенни листа

Ще ме потърсиш във всяка нота

Ще те целуна с дъждовната вода

Като за мен си спомниш само...

 

Така ще знаеш завинаги вече,

Дори да съм от тебe толкова далече,

че сърцето мое е само едно
и само твое е разбереш дано!

 

 

28.03.2005

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??