8.09.2009 г., 8:07 ч.

За среща... 

  Поезия
504 0 2

Усмихната на нещо свое,

забързвам се към теб.

Аз тичам, времето е мое.

Не може сякаш нищо да ме спре.

 

Дъждовна песен нося в шепи.

Усмихвам те и теб така.

Макар покрита с кал, ме срещаш,

благодаря ти, че не закъсня… :)

© Натали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??