10.05.2007 г., 9:27 ч.

За теб! 

  Поезия
755 0 2

Приятелка си ти,

но спътница в моя свят жесток недей бъди!

Свят от демони създаден,

свят за изгубени души.

Там живея аз!!!

Но ти като мен недей бъди,

друг път си избери!

Недей по този път върви,

че като мен ще се загубиш ти.

Като мен ще почерниш светлите си дни

и ще смачкаш всичките мечти.

Не се замисляй и бързо

друг път си избери.

Недей почерня всичките мечти!

Тръпката недей гони,

а мечтите си в реалност превърни,

не влизай в този ад,

а именно в клуб „Изгубени души"!

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??