25.08.2007 г., 16:27 ч.

За теб 

  Поезия
805 0 4
За всяко душевно състояние,                
намерила си точното послание,             
за раждането и смъртта,                             
за любовта и мъдростта!                         
                                                                      
С красиви думи вплетени в едно          
разкриваш тайнството на своето перо,
което носи ни наслада за душата         
и гони от сърцето самотата!                   
                                                          24.08.2007г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??