14.11.2009 г., 18:05 ч.

За Теб! 

  Поезия
845 0 3

Ти си смисълът в изгрева на слънцето,
ти си животът на красивите цветя,
ти си всичко, от което се нуждая,
ти си смисълът на живота ми сега.

 

Не искам да те губя,
готов съм да направя хиляди неща,
само за да те запазя,
за да не остане празна моята душа.

Сърцето ми за теб копнее,
за теб копнее моята душа.
Щом те види, слънцето се смее
на твоята неземна красота.

Ти си всичко, което някога ще искам,
всичко, от което имам нужда,
ти си момичето, което аз обичам
и ще обичам във вечността.

© Веселин Наумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??