30.07.2007 г., 10:32 ч.

За теб 

  Поезия
970 0 3
Всичко започна, когато те видях,
в очите твои аз нещо съзрях...
беше искричка любов спонтанна -
може би тя те направи за мен феноменална!


Сърцето ми заледено ти разтопи-
с един-едничък поглед го покори.
Болката от него се изпари,
разбираш ли какво чудо с мен направи ти...



Всеки път, щом си край мен,
аз разбирам защо съм роден.
Чувствам се щастлив като волна птица,
 защото ти си на милион единица!



Когато те гледам, нещо в мен изтръпва,
а няма ли те - животът изсъхва.
Искам да чувам гласа ти всеки ден
за да знам, че си до мен.



В очите ти красиви аз откривам пламък непознат,
те са така игриви и ме гледат с инат...
За теб аз живея и винаги ще копнея,
всяка секунда живот аз преливам от любов...



По цяла нощ не спя
и мислено над тебе бдя -
толкова крехка и нежна,
ти си моята кралица снежна...



Пред теб аз заставам
и мигом онемявам,
 за мен ти си призвание,
 а тези стихове са моето признание...

© Снежко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??