20.01.2006 г., 20:16 ч.

За теб 

  Поезия
869 0 0
Моето сърце за теб тупти,
и иска да ти каже вземи ме ти,
и с жар ме плени,
но незнайно ме отстрани.
Незнайно,защо не може да те
забрави моето сърце,
ти го плени,и го задуши,
защото там си само ти.
Много ще ме заболи,
ако моята сестра ми отнеме
любовта на моето единствено момче,
което заплени моето сърце,
или пък моята най - добра
приятелка ми забие нож в гърба
и ми отнеме любовта.
Защо не мога да го забравя аз,
момчето на мойте мечти и сърце.
Това се питам аз сега
в този зимен час?

© Илияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??