За теб...
За теб не спирам да мечтая,
допира на тялото ти да желая.
И очите ти мълчаливо да следя,
да гледам страстно твоята уста.
За теб не спирам да сънувам
и на яве започвам да бълнувам.
Погледа за миг да ни се слее
и сърцето ми в твойто да прелее.
За теб не искам да забравям
и тази силна страст да потушавам.
За твоята целувка си мечтая,
за твоето сърце ридая!
© Диляна Всички права запазени