17.11.2014 г., 18:14 ч.  

За теб 

  Поезия
307 0 0

За теб

 

За теб копнея аз

В този миг, в този час

Кога ще те видя аз.

 

За теб копнея аз

Гори преминах

Теб те няма в този час

 

За теб копнея аз

Реки и морета преплувах

Но теб те няма пак

 

За теб копнея аз

Планини и върхове ще премина

Докато теб не открия аз

 

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??