21.06.2008 г., 14:23 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
895 0 3
 

За теб сърцето ми тупти,

за теб жадуват моите очи!

За теб, за твоята усмивка нежна,

за теб и твоята кожа снежна!

 

Ти си в мислите ми ден и нощ,

ти ми даваш стимул за живот!

Ти си този, когото аз обичам!

Ти си този, заради когото от всичко се отричам!

 

Искам да ти кажа какво изпитвам аз!

Искам да съм с теб всеки миг и час!

Искам, но не мога, тя е винаги с теб!

Искам вече болката да спре... но не!

 

Винаги ще бъдеш в моята душа!

Винаги ще бъдеш моята мечта!

Винаги с очи ще търся теб в нощта!

Но ще бъдеш мой само и единствено в съня!

© Джоу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??