4.07.2006 г., 17:36 ч.

За теб 

  Поезия
822 0 2
За теб аз искам да напиша
стих с най-хубавите думи
и в рими семпли да опиша
твойта хубост във стиха ми.

Само, че не бих могъл
и безкрайно ме отчайва
туй, че в моя стих добър
твоя чар не се извайва.

Ти си тъй неизразима,
че в слова се не побираш,
думи хубави безкрайно има,
но ти над всички се намираш.

© Валентин Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??