29.07.2007 г., 0:24 ч.

За теб 

  Поезия
577 0 1
Колко съм щастлив със теб!

Колко слънце има в твоите очи!

Радостна ми е душата,

тук, при мен ли си сега!


А ти си толкова красива!

Свети твоето лице в нощта!

Нежно ме докосват твоите ръце!

И аз съм цял във твойта власт!


Вливаш сили в мойте жили!

Вдъхваш взор в моя кръгозор!

Светъл лъч си ти за мене!

Горд съм с теб, горд съм, че те имам!

© Георги Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??