10.09.2007 г., 11:11 ч.

За теб , Любов... 

  Поезия
965 0 3
Потъвам в мрака...
в сълзи обляна,
душата ме изгаря
и все още спомена за тебе пазя.
Споменът за твоите две нежни думи
"Обичам те!"
Сърцето ме боли
и не спира да кърви...
Мечтая да съм с теб постоянно,
но в мислите ми е нереално.
Любовта ми ме кара все към теб да тичам,
за да ти докажа колко много те обичам.
За Теб това не е ли достатъчно доказателство
за любовта ми към теб и нашето приятелство?!
Вечер заспивам и сутрин се будя с мисълта за теб,
без да мисля за нищо друго, освен за теб...
Ти си моята любов, Ти си моят искрен зов,
Ти си моята мечта, защото
те виждам само в съня!
Сънят, от който никога не искам да се събуждам,
защото в него само теб и мен виждам -
как потъвам в ласките ти
и се потапям в целувките ти,
как с всеки допир ме изпепеляваш
и от любов душата ми изгаряш,
но никога пожара не изгасяш,
а го засилваш все повече и
повече...

© Бети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??