26.04.2006 г., 13:20 ч.

За теб любов 

  Поезия
939 0 5



И да избягаш ще те намеря,

ще преплувам всички океани.

От студ и болка ще треперя

и ще се топля с морски пяни.

 

И да се скриеш пак ще те намеря.

Ще преровя дори пепелта!

И пак от жажда ще треперя,

но ще пия от кръвта.

 

И да ме убиеш ще се върна.

Ще възкръсна от пръстта!

Ще те търся гладна и измръзнала,

но ще се храня от плътта.

 

И да изчезнеш от света,

аз пак същия ще те създам.

Ще ти дам образ и душа

и своята за тебе ще продам.

 

И накрая останала без нищо.

Бз кръв, без плът и душа.

Ще знам че съм направила всичко,

за теб - за да те спася.

 

И тогава когато ще ме няма,

дори отново гладна и измръзнала.

За теб втори път бих умряла

и втори път от пръстта бих възкръснала!

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??