8.10.2007 г., 12:32 ч.

За теб, мило 

  Поезия
3446 0 6
                         
                                                                                             Посветено на моето слънчице


                                       Аз винаги ще те обичам,
                                       дори да си на края на света.
                                       И никога не ще отричам:
                                       Ти за мен си любовта.

                                       Мислите ми все към теб отлитат
                                       и във всеки търся теб.
                                       Сълзи по бузите се стичат...
                                       далече е любимия човек!

                                       Добре, че има спомени красиви
                                       да ме топлят в нощта.
                                       В сърцето ми ще бъдат вечно живи
                                       и ще ми припомнят какво е любовта.
 
                                       Обичам те, слънчице любимо!
                                       Обичам те, не мога да крия това.
                                       За теб бих дала живота си, мило.
                                       Ти показа ми какво е любовта!

                                       Това написах аз за тебе,
                                       момче на моите мечти!
                                       Когато домъчнее ти за мене,
                                       ти него прочети!!!
                                                                                                  Мило, липсваш ми до болка!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??