6.06.2007 г., 19:45 ч.

За теб още съм дете 

  Поезия
775 0 0
За теб още съм дете

Гледаш на мен като дете,
което не разбира от мъже,
което не знае нищо за любовта,
и приема теб като игра!

Не съм толкова малка, погледни,
тези вече зрели и тъжни очи!
Но щом преличам ти още на дете,
защо не прощаваш лесно моите грехове!

Не спря да ми повтаряш, че съм малка,
а отрови дните ми, вместо да ми подадеш близалка!
И все казваше, че си голям,
а разби живота ми без капка срам!

Едно дете говореше със теб,
едно дете се молеше за теб!
И никога не забравяй тези думи две,
казани ти от едно дете!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??