1.12.2020 г., 7:42 ч.

За теб (Посветено е на Таня Мир) 

  Поезия
215 0 0

За теб аз замирам,

с поглед любвеобвилен

и с усмивка миловидна,

събуждащи у мен плам на любовта.

 

За теб аз бленувам

и в съня си свой

аз виждам образ твой божествен,

олицетворящ теб с доброта безгранична.

 

Болка аз изпитвам

при несгоди твои

и наслада от мен прелива

при успехи твои.

 

С ръка ти поведи ме

към сърцето твое

и аз ще ти покажа

светът колоритен.

 

За теб перото аз захванах

и със стихове рисувам аз картина романтична,

придаваща мъничко вълшебство

и сливаща душите наши.

 

 Посвещавам това стихотворение на моята любима
Таня Мир!

                                                                                                                                                       Автор: Даниел Кинг

 

© Даниел Кинг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??