13.11.2010 г., 17:58 ч.

За теб, приятелко 

  Поезия
1284 0 3

ЗА ТЕБ, ПРИЯТЕЛКО

 

Благодаря, приятелко добра,

че съпричастна си във моята тъга.

 

Благодаря, че моите сълзи прогони

и усмивката моя ти догони.

 

Благодаря за всичко, що направи ти за мен...

Благодаря, че осветяваш моя ден!

 

На М.

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??