12.08.2007 г., 12:26 ч.

ЗА ТЕБЕ 

  Поезия
700 0 3
За тебе аз дишам,
за тебе милея,
за тебе въздишам,
за тебе живея.

За тебе мечтая,
за тебе бленувам,
аз тебе желая,
аз тебе сънувам.

За тебе сърцето ми
лудо тупти.
За тебе душата ми
в огън гори.

За тебе аз гледам
нощем в нощта.
За тебе готов съм
дори да умра.

За тебе готов съм
света да обърна,
твойта усмивка
аз само да зърна.

По тебе аз копнея
всеки ден и час.
За твоите целувки
моля се без глас.

Тебе аз съзирам
в сияйната зора.
Тебе аз събирам
в капките роса.

Вечер ти пристигаш
със залеза червен.
С огнената колесница
отново си при мен.

В този миг звездите
за тебе ще сваля.
В този миг корона
аз ще ти даря.

За тебе лъчите
сега ще откъсна,
по целия свят
аз ще ги пръсна.

Пътека със тях
за теб ще направя -
сияйна пътека
с диря голяма.

Тази пътека
при мен ще те води,
нашата обич
тя ще проводи.

Обичам те, мила,
знай ти това.
Недей се съмнява
в моите слова.

Аз винаги теб,
знай, ще обичам
и вечно на теб
в любов ще се вричам.

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??