За всички
За тебе, за мене, за всеки, който обича.
За този, който любов те нарича.
За душата, за душевния мир.
За обичта, обхванала земната шир.
За децата, за внуците мили.
За тези, които намират сили
да прощават и да обичат.
Себе си човек да наричат!
© Йонка Янкова Всички права запазени