Забрави за мен,
няма да съм повече в твои плен.
Щастлива ще съм вече аз,
без твоята лъжлива любов и страст.
Забрави за мен,
ти сладка измама беше,
за която сърцето ми кървеше
и само твоето име шептеше.
За това забрави за мен вече,
не ми пиши, не ме търси,
нека непознати останем аз и ти,
без повече мен да ме боли и на теб да ти тежи!
© Петя Димитрова Всички права запазени