21.07.2007 г., 13:57 ч.

Зад мен е любовта !!! 

  Поезия
615 0 3
Стъмва се! Настъпва тишина,
но чувам в мрака някой да шепти,
обръщам се, но съм съвсем сама,
как силно исках да си ти.

Отново тихичко пристъпвам,
облечена в хиляди мечти,
но чувам пак онези стъпки,
сякаш някой ме следи.

Обръщам се отново плахо,
но виждам само тъмнина,
в миг и стъпките притихват,
потъвайки в студената земя.

Тъмно е! Звездите не говорят,
усмихват се и сочат с ръка,
внезапно светъл лъч разсейва тъмнината,
обръщам се - зад мен е любовта.

И силно хваща ми ръката
и понася ме в безкрайното небе,
не усещам никаква уплаха,
знам, при тебе ще ме отведe!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??