4.10.2017 г., 18:01 ч.

Зад прозореца 

  Поезия
376 0 1

Зад прозореца

има небе.

Светлината обилно

се лее.

И сърцето ми –

славей напет –

щедро цвета си

пилее.

Мъдър малчо

е той –

знае:

всяка песен

си има

ответ.

Зад прозореца

има небе.

И от щастие

живите пеят.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??