Духът ти влиза в стаята,
часовникът безмилостно тиктака,
лежиш до мен,
а тялото ти значи,
че любовта
не е избягала.
Не помня нищо,
само твоят поглед,
усмивка бледа и
Луната...
Тялото ти още значи,
че съм до теб,
а Любовта не е избягала.
Там някъде в сърцето ми от камък,
пропуква се и рози
разцъфтяват...
Заспиваш,
тялото ти е до мен
и значи,че пак съм аз,
а Любовта е в тази стая!
© Jivka Koleva Всички права запазени