31.08.2008 г., 18:29 ч.

Заглавието порива събуди 

  Поезия » Любовна
641 0 9

Заглавието порива събуди,

на автор непознат се доверих.

И всеки ред, от предния по-чуден,

безредието в мен превръщаше във стих.

 

Чета и препрочитам,

сълзи проливам, с глас се смея.

Венец от думите ти сплитам.

От моите все още не умея.

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??