7.12.2005 г., 20:05 ч.

ЗАГУБИХ СЕ 

  Поезия
1096 0 1
ЗАГУБИХ СЕБЕ СИ,
ЗАЩОТОТО ТЕ ОБИЧАМ.
СЪЦЕТО СИ ПРЕДАДОХ,
ПОДНЕСОХ ВЪВ ТВОЙТА ДЛАН.

ЗАГУБИХ СМИСЪЛА НА ДНИТЕ СИ,
ЗАЩОТО ТВОЯ СМИСЪЛ ИСКАХ ДА НАМЕРЯ.
ПРЕДАДОХ РАЗУМА СИ,
ОБСИПАХ ТЕ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ МИСЛИ.

ЗАГУБИХ СЕ,
НО ЗНАМ, ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ ОТКРИЯ.
АЗ СЪМ ТАМ ВЪВ СЪРЦЕТО ТИ,
КЪДЕТО СЕ НАМИРА ЛЮБОВТА.

ЗАГУБИХ СЕ,
НО ТИ СИ МЕ НАМЕРИЛ.
ЗАПАЗИЛ СИ МЕ КАТО СПОМЕН МИЛ,
И МОЙТЕ МИСЛИ ТИ СИ СЪХРАНИЛ.

© МАРИЯ АНДОНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??