10.10.2009 г., 20:37 ч.

Загубих те 

  Поезия
502 1 0

ЗАГУБИХ ТЕ

 

Загубих те... а мислех, че шега е...

Не се обади, нито ми намекна...

След три години е дошъл и края...

И хем боли ме, хем и ми олекна!..

 

Не исках аз от тебе нищо...

Макар, че на етапи се замислях...

Но свикнах с теб и беше леко...

Свикнах с теб да се  "обичам" ....

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??