7.09.2008 г., 23:59 ч.

Загубих те 

  Поезия
990 0 3

Загубих те аз някъде отново -
като прашинка малка в пепелта,
но търсех те - макар да нямах сили -
в живота и дори в ''смъртта''.
А помниш ли как някога за мене
ти всичко би направил, а сега -
ах... дори не можеш да си спомниш -
друга топли твоята душа.            

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??