13.06.2007 г., 16:51 ч.

закачливо 

  Поезия
466 0 5
Вятърът плахо догонва ме
и на пясъка тихо присядам,
морето длани протяга
с вятъра да ме хванат,
уморена от нощното тичане,
пред камината стара присядам,
белият лист не говори
и чертая, вместо да споря,
днес морето ми взе словореда,
а вятърът учтиво ме гледа,
днес съм мирна и кротка душица,
утре с перото - лъвица.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??