16.10.2008 г., 12:50 ч.

Заканата - бета версия 

  Поезия » Хумористична
467 0 2
Ко Та Рак ритми реди,
по тъпан дрънчи,
Кух Че Реп с гайда върви,
тя здраво пищи.
Тез двама музиканти
имат си таланти,
творят с вдъхновение,
няма съмнение.
Ко Та Рак с тум-тум, тан-тан
бие своя барабан.
Със гайда, Кух Че Реп
и котакът напет,
свирят заедно в дует
и редят моабет.
Плъх Чо - барабанист див
със тях е колектив.
Гар Ван - новата звезда
в шаш е не на шега,
как при тази дружинка
Вълк си сладко спинка?!
И ръчка в ребрата той*
заспалия герой.
Тапа от ухото вади,
Вълк се така закани -
ако бъде сръчкан пак,
ще има със зъби - ЩРАК!

* В последствие стана известно на широката публика, че Гар Ван всъщност не е "той", а - "тя".

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??