Няма какво да си кажем,
а се обичаме - един без друг не искаме.
Няма за какво да се искаме,
а заедно живеем - делим дните си.
Няма какво да си подарим:
нито ласки, нито нежност... едно легло споделяме.
Няма какво да си обещаваме,
мечтите блянове останаха.
Няма за какво да сме млади,
ние отсега сме стари.
Няма за какво да се заблуждаваме,
че някой ден по-сами ще останеме...
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени
Благодаря ти много за пожеланието!!!