28.09.2007 г., 12:44 ч.

Закона за взаимното привличане 

  Поезия
640 0 2
Закона за взаимното привличане


По закона за взаимното привличане

едно момче обичаше едно момиче,

по същата причина, заради която
Луната се върти около Земята.

Откакто свят светува, тя безкрайно
върти се около Земята. Всеодайна
е и на момчето нежната любов.
"За моето момиче съм готов

да прекося Земята цяла" -
бе казал той. Луната бяла
раздаваше им нежности и радост.
Те бяха още млади, млади...

И въпреки, че силно се обичаха
като Луната те от силно тичане
се бяха много уморили.
Уж бяха своя свят открили.

По закона за взаимното привличане
момчето не обичаше момичето,
по същата причина, заради която
Луната спря да се върти около Земята.

27.Септ.07г.
17:25

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??