6.08.2007 г., 13:23 ч.

Законите на любовта 

  Поезия
526 0 2

Химия има между теб и мен -
законите й строго повеляват
за всеки и за всички "тези три неща"!
След всяка химическа реакция
ще последва друга - от векове
е толкова известна!
Подвластни сме на феромоните,
на толкова познатите закони -
повтарят се и вече ги приемам
така, както раждаме се и умираме
И радостна съм че законът повелява
теб да обичам, мен да желаеш,
теб да сънувам, мен да намираш
- и че името ти търся, ти нежно ме наричаш
и зная, че законът свят е и ще ме целунеш,
защото коктейлът от химични вещества
непрекъснато разбъркваме,
по-силен е законът, мили,
от гордостта и от предразсъдъците ни!...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??