27.06.2012 г., 10:38 ч.

Закриване на хосписи 

  Поезия » Гражданска
500 0 1

За хора нещастни - мъка голяма.

За хосписи пари почти няма.

Туй е предизвикано от политици долни.

Дали ако те бяха нелечимо болни,

щяха да вземат бонуси за сметка на човешки живот!?

Защо третират обикновения човек като скот?

Да се гаврят така с хората - как не ги е срам!?

Как сме ги издигнали толкова високо - там,

на върха на това общество?

Що за изрод е това същество!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??