13.02.2005 г., 23:46 ч.

Залез 

  Поезия
1233 0 2
Смехът под слънцето залязва
и вярата поема своя път,
но истината трудно ще изчезне
дори когато грабне я сънят.

Мечтите сластни тъмното ще иска
и ще потънат радост и тъга,
и пак отчаяна от черните си мисли
ще литна на крилете на смъртта.

Обичам да се взирам във безкрая
на мрачните и шепнещи души,
да търся истината във очите,
плуващи безмислено в сълзи.

© Ани Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??