27.05.2007 г., 19:40 ч.

ЗАЛЕЗ 

  Поезия
477 0 4
                                ЗАЛЕЗ

          ПУРПУРНО    Е!  ЗЛАТИСТО   И  ЧЕРВЕНО
          И  СГУШВА СЕ СЛЪНЦЕТО  ПАК  УМОРЕНО.
          С ПУХКАВИ ОБЛАЧЕТА  СИ ГО ЗАВИВА
           ПРИРОДАТА, МАЙКА  ОБИЧНА, ГРИЖЛИВА...
              
          БАГРИ  ОРАНЖЕВИ   ПЛАВНО  СЕ  СЛИВАТ,
          ЛЪЧИТЕ   ОТДАВНА,  НЕЖНО   ЗАСПИВАТ...
          ЗАТИХВАТ  ОБЛАЦИ, РОЗОВО, БЕЛИ
          И  СЛЪНЦЕ  СНИШИ СЕ  - НАКЪДЕ  ЛИ?!

          ПРЕД   ОЧИТЕ  МИ  ЗАЛЕЗЪТ  ПРИТИХВА,
          РОЗОВЕЕ  ВРЕД  НЕБЕТО КРАСИВО...
         ОГНЕНАТА  АРКА  ЗА  МИГ   МЕ  ПОГАЛИ
          И  РАДВА  СЪРЦЕТО  МИ  ЩАСТЛИВО...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??