12.11.2007 г., 9:15 ч.

Залеза след последната ни среща 

  Поезия
510 1 2
Нашата последна среща,
поглеждам те в очите със надежда,
с поглед нежно казвам ти, че те обичам,
но със устни само "сбогом" аз изричам.
Ето, тръгваш - времето изтече,
дойде краят на срещата ни вече!
Дали си ме обичал - аз не зная,
но щом погледна те, изпадам във омая.
Уви, събуждам се от този сън прекрасен
и се връщам към мига, за мене най-ужасен.
Ти правиш крачка, после втора,
а аз нямам сили още да се боря!
На фона на твоя силует
забелязвам залеза красив, но блед.
Ето, че след нашата последна среща
и залеза тъжно те изпраща.
Че те обича и небето, ти показва.
Със любовта ми и слънцето залязва,
а залеза след последната ни среща,
винаги за теб ще ме подсеща.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??