27.06.2022 г., 15:18 ч.  

Залезът 

  Поезия
310 2 5

Безкраен залез,

огън и вода.

Пътека златна,

лъч на красота.

Вълните галят

с лятна топлина.

Донася бризът,

морска синева.

Самотна чайка,

крясък, тишина.

Денят отлита.

с морните крила.

Остава спомен,

идва вечерта.

Едно момиче

носи любовта.

Коси развети,

вятър, самота.

Морето нежно

в нейната душа.

Прекрасен път е

само светлина.

Тя пее песен

в райски небеса.

Животът вечен

носи Обичта.

© Гедеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??