23.02.2018 г., 15:22 ч.

Залиняла нежност 

  Поезия
373 0 0

В мъглата, между капчиците ме търси,

аз принадлежа на пространството,

намиращо се между световете.

Не пропуквай ярката ми светлина,

после няма да има къде да се завръщаш.

 

А ти ще се завърнеш

закопнял със залиняла нежност

и ще търсиш дланите ми в тишината,

а гласът ти ще се чупи,

отеквайки в прозореца.

Търси ме там - измежду сетивата.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??