25.03.2007 г., 8:54 ч.

занаят 

  Поезия
543 0 5
помисли си
направи си мисли
бъди занаятчия ти
във този занаят
особен
подтиснати заучености
не влачи
не мързелувай
не е лесно
от нищо нещо
да измислиш
но не се мъчи
и стига си творил
повярвай ми
напротив
можеш
да си занаятчия
ти

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??