Запомни ме така - усмихната и нежна,
денят ще е дълъг, вечерта ще е тежка.
Без теб - секундата е вечност,
а с тебе - животът е песен!
Запомни ме така - само твоя, вярна на любовта ни,
трудни времена дойдоха - животът все препятствия поставя,
но само, моля те, когато се наложи да избираш -
между мен и живота - мен пак поискай!
Запомни ме така - сгушена в тебе,
когато заспиваш, като бебе към теб ме притискай,
нека звездите да слязат при нас от небето,
за да е светла нощта ни, да осветят любовта ни в сърцата!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени