29.05.2006 г., 1:44 ч.

Заради него 

  Поезия
789 0 3

Заради един човек,
преобърнах света.
Заради него,
спря да се върти
земята...
Заради него,
повярвах,
че мога...
Заради него,
ще изпълня мечтите си.
Той ми даде криле,
даде ми свобода,
и ме пусна
да полетя...
Той ми даде,
смисъл и целта.
Показа ми,
че има надежда.
Даде ми вяра,
и ме остави,
да избирам сама...

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??