14.10.2014 г., 10:06 ч.

Защита 

  Поезия
251 0 0

Целта на днешната ми работа,
е да докажа: „Колко съм човек.“
Задачите, които изпълнявам,
са равни на лицето ми отвред.

 

Допускам хипотезата: „Да бъда!“
Ще я защитя с това, че: „Съм“
Защитата е ясна. Заключение:
„Човека има правото на сън!“

 

Покланям се, и си отивам кротка,
доказала човешкия си ход.
Не толкова обезкрилена и напразна
без сън, но с право на живот!

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??