21.02.2007 г., 7:23 ч.

ЗАЩО 

  Поезия
753 0 2

Защо по този начин се държиш със мене,
нима това харесва ти, кажи?
Живота на земята е до време,
а ние го живеем във лъжи.

Защо обиждаш ме и викаш без причина,
сякаш нямам чувства и душа.
Вчера ти отново нарани ме,
каза ми, че съм"овца".

Защо не ме целуваш и прегръщаш,
както правят всички по света.
Защо, когато те докосвам, се обръщаш,
и казваш: "Спри се, не сега"!

Защо и утре същото ще се повтори,
защо не се обичаме сега?
Когато краят на живота дойде,
ще бъде късно за това!!!

© Силвия Даракчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??