9.04.2007 г., 15:10 ч.

Защо...? 

  Поезия
565 0 5
                           Защо? Защо? Защо?
                  Задавам си често наивни въпроси.
                        Защо има хора бездомни?
                           Защо има хора сами?
                        Защо има хора нещастни?
                           Защо има болни деца?
                              Защо има слънце?
                                Защо има луна?
                                Защо има хора,
                           които не виждат това?
                            Защо има празници?
                             Защо има делници?
                          Защо има хора в затвора,
                          да изкупват чужда вина?
                               Защо има болка?
                               Защо има смърт?
                             Защо има чувства?
                              Защо... няма път?

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??