26.08.2007 г., 17:27 ч.

Защо 

  Поезия
1042 0 2
Не знаех, че така боли,
когато някой си отива,
а ето, че сега
твойто сбогом ме убива!!

Аз твоя бях,
на тебе се отдадох
и в любов горя,
но ме предаде!!!

Сега те няма,
и зная - в твоето легло
ще има друга дама,
но защо???

© Луси Анева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??