27.07.2005 г., 21:53 ч.

Защо? 

  Поезия
755 0 0
Защо съм сама?
Защо в очите ми изплуват сълзи
от разбити мечти
и несподелена любов.
Кой, кой ще чуе моя зов!

Защо не мога да намеря любовта?
Защо не мога да слея в едно две сърца?

Защо любовта ми е обърнала гръб?
Защо не бъде с мен,
защо не следва моя път?

Защо в сърцето ми е пусто?
Защо не спре това страшно чуство
за вечна самота?
Защо, защо?!

© Саня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??